Εγγραφή - Είσοδος μελών
Username:
Password
Τα δικαιώματά μου>> Εγγραφή στο «Μητρώο του άρθρου 13» της Αρχής
 
Αποφάσεις
 
Συχνές ερωτήσεις
 
Θεματικές ενότητες
 
Σημαντικά αρχεία
 
 
Μικροί Πολίτες
 
Ασφάλεια
 
 

Εγγραφή στο «Μητρώο του άρθρου 13» της ΑρχήςΤο «Μητρώο του άρθρου 13» της Αρχής (ή αλλιώς «Λίστα του άρ. 13») περιλαμβάνει τα φυσικά πρόσωπα που έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν επικοινωνία μέσω παραδοσιακού ταχυδρομείου για θέματα που αφορούν την προώθηση/διαφήμιση αγαθών. Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας υποχρεούνται να συμβουλεύονται το μητρώο και να διαγράφουν από τους καταλόγους τους όσους είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό.

Προσοχή! Για την περίπτωση τηλεφωνικών οχλήσεων ή οχλήσεων μέσω e-mail ή κινητών τηλεφώνων (spam), δεν ισχύει το παραπάνω μητρώο και ο νόμος είναι αυστηρότερος! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις Θεματικές Ενότητες για το spam και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

Για να καταχωρηθείτε στο «Μητρώο του άρ. 13», μπορείτε να εγγραφείτε στην πύλη ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Αρχής και να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας. Δείτε εδώ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση Εγγραφής από εδώ να την συμπληρώσετε και να την αποστείλετε στην Αρχή ταχυδρομικώς, με φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ακόμα και αυτοπροσώπως στα γραφεία της (ώρες υποδοχής κοινού 09:00 – 13:00 - δείτε Στοιχεία Επικοινωνίας).