Μαθαίνω για τα προσωπικά μου δεδομένα
Σκεφτομαι πριν δημοσιευσω
Γνωρίζω με ποιον μιλώ

Είναι όλοι φίλοι σου;

Λίγα λόγια για τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης

Οι αριθμοί μιλούν

Έχει συμβεί

Συμβουλές

Ρυθμίσεις απορρήτου

Αναφορά περιστατικού παραβίασης

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η Αρχή

Κουίζ

Βίντεο

Εκπαιδευτικό υλικό

Είναι όλοι φίλοι σου; Λίγα λόγια για τις υπηρεσίες κοινωνικής Οι αριθμοί μιλούν Έχει συμβεί Συμβουλές Ρυθμίσεις απορρήτου Αναφορά περιστατικού παραβίασης Κουίζ Βίντεο Εκπαιδευτικό υλικό

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η Αρχή

Σε περίπτωση που θέλεις να διαγράψεις προσωπικά δεδομένα από το προφίλ σου, συμβουλεύσου πρώτα τις οδηγίες χρήσης της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης. Αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια, επικοινώνησε με την Αρχή για να σε κατευθύνει σχετικά. 

Αν θέλεις να διαγράψεις προσωπικά σου δεδομένα που είναι αναρτημένα σε προφίλ άλλου ατόμου, προσπάθησε πρώτα να επικοινωνήσεις με το άτομο αυτό και να του το ζητήσεις. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Αρχή για περαιτέρω βοήθεια.

Στοιχεία επικοινωνίας με την Αρχή:

Ταχυδρομική Διεύθυνση:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα

Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: 

Αν διαπιστώσεις ότι κάποιος έχει υποκλέψει το προφίλ σου ή έχει δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ με τα στοιχεία σου, ενημέρωσε αμέσως τους φίλους σου και ανάφερε αμέσως το περιστατικό στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης (δες τις Συμβουλές για το Facebook εδώ). Αν το πρόβλημα παραμένει μπορείς να επικοινωνήσεις με την Αρχή για να σε βοηθήσει. Επίσης, μπορείς να αναφέρεις το περιστατικό στην αστυνομία (Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος) για περαιτέρω ενέργειες.