Εγγραφή - Είσοδος μελών
Username:
Password
 
Αποφάσεις
 
Συχνές ερωτήσεις
 
Θεματικές ενότητες
 
Σημαντικά αρχεία
 
 
Μικροί Πολίτες
 
Ασφάλεια
 
 

Για την εγγραφή σας στην πύλη υπηρεσιών της Αρχής, πατήστε το πλήκτρο εγγραφή από το πάνω δεξιά τμήμα της οθόνης “Εγγραφή – είσοδος μελών”.

Στην οθόνη της εγγραφής χρήστη που παρουσιάζεται, επιλέξτε εγγραφή ως Υπεύθυνος επεξεργασίας.
Στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εγγραφής υπεύθυνου επεξεργασίας που παρουσιάζεται. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.


Προσέξτε ώστε η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα δώσετε να είναι έγκυρη.
Η διεύθυνση αυτή θα λειτουργεί ως username για τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Αρχής και σε αυτήν θα λαμβάνετε όλα τα σχετικά με τις υπηρεσίες μηνύματα από την Αρχή.

Προσέξτε ώστε να πληκτρολογήσετε σωστά την Επωνυμία σας, το ΑΦΜ σας και το email σας. Για την αξιοπιστία του συστήματος δεν παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής τους και για να προβείτε σε διόρθωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές του δικτυακού τόπου. 

Προσέξτε ακόμα τα παρακάτω σημεία!

  1. Για το πεδίο Δήμος-Κοινότητα επιλέξτε από λίστα διευρυμένων (Καποδιστριακών) Δήμων - Κοινοτήτων πατώντας το σύμβολο +. Στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στη λίστα των επιλογών γράφοντας μερικά από τα γράμματα του δήμου ή της κοινότητας σας. Αν η έδρα σας βρίσκεται σε διαφορετικό οικισμό από την έδρα του Δήμου γράψτε τον οικισμό σας στο πεδίο της διεύθυνσης.
  2. Στο πεδίο Θεματική ενότητα ενδιαφέροντος επιλέξτε τα θέματα για τα οποία σας ενδιαφέρει να ενημερώνεστε σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Επιλέξτε από λίστα πατώντας το σύμβολο +. Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο με τίτλο “Ιεραρχική δομή θεματολογίου”. Επιλέγετε μια ή περισσότερες θεματικές ενότητες πατώντας πάνω στον τίτλο της ενότητας και κατόπιν στο κουμπί καταχώριση.  Μπορείτε να επιλέξετε όσες ενότητες σας ενδιαφέρουν και μόλις ολοκληρώσετε πατήστε το κουμπί κλείσιμο.
  3. Το πεδίο Xρωματική ρύθμιση αφορά το περιβάλλον του προσωπικού σας χώρου στον Διαδικτυακό μας τόπο. 
  4. Τικάρετε το πεδίο Λήψη newsletter αν θέλετε να ενημερώνεστε περιοδικά για θέματα που αφορούν την προστασία προσωπικών δεδομένων.
  5. Στo πεδίo Δραστηριότητα επιλέξτε από λίστα Δραστηριοτήτων επιχειρήσεων πατώντας το σύμβολο + . Στο παράθυρο που ανοίγει μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στη λίστα των επιλογών γράφοντας μερικά από τα γράμματα της Δραστηριότητας σας. Επιλέξτε τη Δραστηριότητα που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρηση σας.

Αφού ολοκληρώσετε την συμπλήρωση της φόρμας, πατήστε το πλήκτρο καταχώρηση.

Μετά την καταχώρηση, θα σας αποσταλεί email από την Αρχή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει. Για λόγους ασφαλείας στο email θα σας ζητηθεί η υποβολή μιας έντυπης αίτησης στην Αρχή για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας (με υπογραφή και σφραγίδα).

 

Μόλις η Αρχή παραλάβει την έντυπη αίτηση ενεργοποίησης του λογαριασμού σας, θα σας αποσταλεί νέο email με το password σας, το οποίο μπορείτε να αλλάξετε κατά την πρώτη είσοδο σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Αρχής.
Στο ίδιο μήνυμα θα σας αποσταλούν στοιχεία για τη σύνδεσή σας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Αρχής (2106475600). Μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη των υποθέσεων σας μέσω του τηλεφωνικού κέντρου δίνοντας το Αναγνωριστικό χρήστη και το Pin που θα λάβετε με το μήνυμα εγγραφής.

Αν ξεχάσετε το password σας ή θεωρείτε ότι έχει γίνει γνωστό σε τρίτους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή στο τηλέφωνο +210 6475643 για ενεργοποίηση νέου password.

<< Επιστροφή στη λίστα των υπηρεσιών