Εγγραφή - Είσοδος μελών
Username:
Password
Τα δικαιώματά μου>> Εγγραφή στο Μητρώο 13 της Αρχής
 
Αποφάσεις
 
Συχνές ερωτήσεις
 
Θεματικές ενότητες
 
Σημαντικά αρχεία
 
 
Μικροί Πολίτες
 
Ασφάλεια
 
 

Η Λίστα του άρθρου 13 της Αρχής (ή αλλιώς Μητρώο του αρ. 13) περιλαμβάνει τα φυσικά πρόσωπα που  έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν επικοινωνία μέσω ταχυδρομείου για θέματα που αφορούν την προώθηση/διαφήμιση αγαθών. Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας υποχρεούνται να συμβουλεύονται το μητρώο και να διαγράφουν από τους καταλόγους τους όσους είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό.

 

Προσέξτε ότι για την περίπτωση τηλεφωνικών οχλήσεων ή οχλήσεων μέσω email, κινητών τηλεφώνων (ή αλλιώς spam) δεν ισχύει η παραπάνω λίστα και ο Νόμος είναι αυστηρότερος! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις Θεματικές Ενότητες για το spam και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.

  

Για να εγγραφείτε στη Λίστα του αρ. 13, μπορείτε να εγγραφείτε στο site της Αρχής και να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας.  

Μάθετε περισσότερα για τις νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Αρχής

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την Αίτηση Εγγραφής από εδώ να την συμπληρώσετε και να την αποστείλετε στην Αρχή ταχυδρομικώς, με φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή ακόμα και αυτοπροσώπως στα γραφεία της (ώρες υποδοχής κοινού 09:00 – 13:00 - δείτε Στοιχεία Επικοινωνίας).

Τα δικαιώματά μου